SPESIALIST PÅ INNRAMMING

Har du et kunstverk, fotografi, puslespill, broderi eller en gjenstand som skal rammes inn? Vi hjelper deg og viser deg muligheter og løsninger. Vårt rammeverksted kan utføre alt fra enkle innramminger til store oppdrag for bedrifter og institusjoner.

Våre materialer er av beste kvalitet. De fleste er produsert på en miljøvennlig måte og har PEFC-sertifisering. Vi fører et rikholdig sortiment innenfor flere ulike stiler, slik at vi kan presentere dine bilder på best mulig måte innenfor ulike prisklasser.

Kongsberg Glasservice har et stort utvalg av passepartout. Kartongen er laget av beste bomullskvalitet. Dette gir dine bilder den optimale beskyttelsen og å bevarer dem best mulig. Her kan du velge mellom en rekke forskjellige farger, temaer og snitt. Vi har skaffet oss en ny passepartout-skjærer som kan lage mange ulike former, for eksempel ovale og hjerteformede. En flott vri på innrammingen er å bruke dobbel passepartout i to ulike farger. Det gir ekstra dybde til bildet samtidig med at du kan fremheve flere farger i bildet.

Skap ditt eget design og få det skreddersydd slik du ønsker!

Les mer om våre leverandører her: Inerart og Larson-Juhl

Vi er medlemmer av Rammebransjeforbundet i Norge og har Mesterbrev innen faget.

– Rammer skal både beskytte og fremheve
– Vi har genuin bred kunstinteresse
– Vi leverer sikker stilsans og gode råd
– Bredt utvalgt i rammelister
– Stort utvalg i passepartout
– Rammer til foto, broderi, trykk, maleri, kart og diplomer
– Vi leverer alt fra små rammer alene til store ikoniske rammer til større verk
– Se vårt egne kunstgalleri for utsmykking i alt fra hjem til signaturbygg

GALLERI DYRMYR

I våre lokaler har vi et bredt utvalg av kunst. Dette er både innkjøpte malerier og utstillinger for lokale kunstnere som for eksempel Olav Mosebekk, Kristian Evju, Jan Ove Tuv, Kjersti Hvamb og noe keramikk av Rolf Hansen. I tillegg har vi flere av de flotte skulpturene til Øystein Bernhard Mobråten.

BESØK VÅRT EGET GALLERI DYRMYR HER!

Kontakt oss

Ta gjerne kontakt med oss for befaring, tilbud eller om du bare lurer på noe.

Click here to add your own text