KAMPANJE PÅ ISOLERGLASS

Vi gir 35 % rabatt på isolerglass ut mai!

Har du et gammelt vindu som trekker eller er glasset punktert? Glasset virker som et kjøleelement. Dette kjennes både på temperatur, innemiljø, trivsel og ikke minst på oppvarmings regningen når den tid kommer.

Et isolerglass er ikke lenger bare et isolerglass.

Nye høyisolerglass isolerer minst tre ganger så mye som gamle glass og kan brukes til mye mer en enn bare å se ut og inn av. Det har vært en formidabel utvikling på dette området og etter hvert er det svært mange typer tilleggs-egenskaper å velge mellom. Man kan for eksempel få glass med varme, solkontroll, lydisolerende glass eller UV-stopp som forhindrer bleking. Glassmester Bent er autorisert glassrådgiver og spesialist på området, og kan derfor gi deg gode råd om valg av glass slik at du kan gjøre et bevisst valg.

I tillegg til gode råd og tilbud, gir vi gratis befaring dersom du ønsker å bytte dine gamle isolerglass. Vi håndterer også bortkjøring og sanering av dine gamle glass.

Det lønner seg å forberede neste vinter i dag! Bruk en glassmester med både faglig og praktisk erfaring!