VELKOMMEN TIL TEMAKVELD OM INNRAMMING!

Onsdag 21. februar kl 18.00 – 20.00 inviterer vi til temakveld om innramming.

Rammemaker Bent Hogstad vil fortelle om hvordan man rammer inn og hvilke trender som er i markedet. Du vil få tips om hvordan valg av riktig av ramme, passepartout og glass fremhever kunstverket. Bent vil også forklare hvorfor korrekt innramming både beskytter og bevarer det for fremtiden. Til og med valg av riktig teip er viktig for at ikke kunsten skal bli skadet!

Kanskje har du noe annet enn kunst eller fotografier du ønsker å ramme inn? Vi har rammet inn drakter, dåpskjoler, dyreskinn og ulike gjenstander som skjeer, fødselstang, pil og bue for å nevne noe. Dette er en fin måte å fremvise og glede deg over ting som betyr noe for deg. Dessuten vil Bent gi råd om hvordan man bør henge opp kunsten, både med tanke på bevaring og riktig plassering på veggen.

Temakvelden er gratis og det er ingen påmelding, men gi gjerne beskjed om du tenker å komme så vi vet at det blir nok forfriskninger.

Velkommen til en hyggelig og lærerik kveld!